Hallo ik ben Quinn en ik vind het leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.
Ik ben dol op paarden, konijnen en andere dieren en daar kun je hier regelmatig iets over lezen.
 
Liefs Quinn

Over mezelf

Naam: Quinn Fransen

Geboren: 27-12-2005

Kleur haar: bruin

Kleur ogen: groen/bruin

School: groep 4 van de basisschool

Broertje: Kian

Zusje: Zenne

Lievelings muziek: Marco Borsato en Keet

Lievelings programma: Voice of Holland en Voicekids

Lievelings eten: Frietjes, spaghetti, pizza, spinazie, pannenkoeken

Lievelings kleur: roze

Lievelings speelgoed: playmobil en spelletjes zoals rummikub

Lievelings dieren: paarden, konijnen, katten, honden, vissen, kikkers

Huisdieren: 2 katten, een hond, een konijn, vissen en Pinky.

Liefste vriendinnetjes: Amber, Alanya, Tooske, Quinty, Yana.

Hobbies: mijn dieren knuffelen en verzorgen, paardrijden, turnen, zwemmen, knutselen, mooie kleren shoppen, cake bakken/versieren en in de zomer lekker buiten spelen.

Mijn droomwens: Dat Pinkster altijd van mij blijft!


Hoe het allemaal met paardrijden is begonnen:

Dat ik dol ben op paarden heb ik niet van een vreemde, mijn mama is ook dol op paarden en heeft ook eigen paarden gehad.
Als baby van 2 weken oud werd ik al meegenomen naar mama's fjord Saphyra. Toen ik ietsje ouder was mocht ik mamma helpen met Saphyra borstelen en mocht ik soms ook even op haar rug.
Saphyra was erg lief en ik knuffelde graag met haar.
Toen ik een zusje en broertje erbij kreeg had mama steeds minder tijd om haar paardje te verzorgen en daarom heeft ze Saphyra op een gegeven moment moeten verkopen.
Ik miste Saphyra heel erg en wilde zelf ook graag op paardrijden. Papa en Mama hebben me toen beloofd dat ik op paardrijles mocht als ik mijn zwemdiploma's had gehaald.
Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik eindelijk mijn C diploma had en het paardrijden eindelijk een stukje dichter bij kwam.
Mama is vervolgens met me gaan shoppen en ik heb alles gekregen wat ik nodig heb om te paardrijden. Het liefst loop ik de hele dag in mijn rijbroek, laarzen en cap maar dat vinden mama en papa niet zo'n strak plan.
Sinds 16 januari 2013 zit ik op paardrijles. De eerste weken heb ik aan de longeerlijn les gehad op Tjemp. Tijdens de 4e les mocht ik al eventjes in de groep mee rijden. Sinds de 6e mocht ik gewoon in de groep meerijden.. De eerste lessen heb ik gereden op Tjemp, Diva, Sonja, Chantal, Bambino, Fonske en Luna. Op 18 maart 2013 kwam Pinkster op de manege. Het was liefde op het eerste gezicht en sindsdien heb ik bijna alle lessen op haar gereden. Sinds mijn 8e verjaardag is Pinkster van mij!!!


1 opmerking:

  1. Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
    (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beƫindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

    BeantwoordenVerwijderen